Founder of magazinelor Jysk in murit: era unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Danemarca – Stiri pe surse[ad_1]

Lars Larsen, fondatorului lanțului de mobilă Jysk și unul dintre cei mai bogați oameni din Danemarca, in murit la 71 de ani, informează digi24.ro.

Larsen a murit la reședința sa din Silkeborg. Acesta a renunțat la funcția de președinte al Consiliului de Administrație Jysk cu două luni în urmă, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Citește și: Șeful INML face anunțul! Rezultatele au fost doar preliminary, continuăm expertizele

Larsen era cunoscut pentru able to create a menine costurile scute în companie și își crease or imagine de afacerist capabil. Timp de zeci de ani in apărut în reclaim the companiei Jysk, devenind faimos în Danemarca. The momentul morții goes up, Larsen was unul dintre cei mai bogați oameni din Danemarca, cu o have estimată the 3 miliarde de dolari de către indexul billionarilor Bloomberg.

Lars Kristinus Larsen s-a născut pe 6 august 1948, în Arnborg, Danemarca. A muncit ca ucenic într-a magazin universal până când și-a fondat own companie, în 1979, cu 20.000 de dolari. La început, Jysk comercializa așternuturi și mobilier de grădină.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are or post halucinantă’

Astăzi, Jysk are peste 2,700 de magazine în 52 de țări și venituri anuale de 4 miliarde de dolari.

[ad_2]
Source link