Trebuia să aibă or discuție cu Guvernul și Parlamentul[ad_1]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în contextul vizitei președintelui Klaus Iohannis the Casa Albă, în date de 20 august, că ar fi fost benefic ca șeful statului să discusses în prealabil cu Executivul, iar printre fear them considered important ar fi energy, relațiile economice, apărarea .

„Întotdeauna am fost adeptul consensului și trebuie să fie o cooperate între președinte-Guvern-Parlament. Cred că această discuție dl. președinte trebuia să or aibă și cu Guvernul, dar și cu Parlamentul. Este foarte important că președintele face această vizită, dar mult never important sunt rezultatele, ce obținem din această vizită. Dacă mergem doar să facem photographs, nu cred că aduce beneficii României. (…) Cred că la întoarcere and normal ca dl. președinte să vină în fața românilor și să spună am obținut asta, asta, pentru că important la o astfel de vizită să discuți și despre anumite probleme care pot consolida relațiile ", to declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3, potrivit Mediafax.

„Eu sper ca dl. președinte să nu vină cu anumite lucruri pe care Guvernul să le implementeze carei care efectiv nu au făcut obiectul unor discuții. Cred că was important punctual să discussăm despre aspectele economice, fie că v v bimn de MApN, relațiile economice, energies, cred că toate aceste lucruri trebuiau discuss, iar în urma discuțiilor trebuiau semnate acorduri pentru lucruri de interes între România și SUA ”, a mai spus premierul.

Klaus Iohannis, primit de Donald Trump the Casa Albă pe 20 august

Președintele Klaus Iohannis își începe, mâine, vizita în Statele Unite. Cel mai important moment at the prezenței peste ocean va fi întâlnirea de la Casa Albă, cu președintele Donald Trump.

Printre altele, cei doi șefi de stat vor aborda subiecte precum energy, ridicarea vizelor pentru cetățenii români, aparărea, parteneriatul strategic sau relațiile economice dintre cele două state. Cei doi vor discusses și despre o eventuală suplimentare a numărului de soldați americano aflați pe teritoriul României.

Este a doua vizită pe care or face Klaus Iohannis în SUA, de când este președinte. Șeful statului s-a mai întâlnit cu Donald Trump the Washington în iunie 2017.

Redactor web: George Costiță

[ad_2]
Source link