Home / World / TRAGEDIE pentru MONARHIE. Putea să AJUNGĂ pe TRON, dar TOCMAI a MURIT

TRAGEDIE pentru MONARHIE. Putea să AJUNGĂ pe TRON, dar TOCMAI a MURITAnunţul a fost făcut de fiul acestuia, Jean de Orléans, în vârstă de 53 de ani, care a publicat, luni, a mesaj pe contul său de pe reţeaua de micro-blogging Twitter: "Cu sadţe vă anunţ decesul tatălui meu, contele de Paris, în această dimineaţă. Rugaţi-vă pentru el! ".

Jean de Orléans moşteneşte de la tatăl său titlul de conte de Paris.

Henri de Orléans s-a născut pe 14 iunie 1933, the Woluve-Saint-Pierre, în Belgia, unde familia sa trăia în exil. Totuşi, în 1948, i s-a permis – înainte de abolirea legii în 1950 – să vină în Franţa să îşi facă studies Bordeaux. S-a mutat apoi la Paris, unde a absolvit cursurile Institutului de studii politice. A fost militar, dar şi scriitor şi pictor, transmite Mediafax.

A fost pretendentul din family familiei of Orléans la tronul Franţei după moatea tatălui său, Henri d'Orléans, în iunie 1999, sub numele de Henri al VII-lea.

Henri was descendentul fratelui never mic to him Louis to the XIV-lea, Philippe de Orléans, to give to him Louis-Philippe I of Orléans (care to domnit 1830 – 1848). It was considered to be the case of the French, the tribe unionişti, pretendentul legitim the tronul Franţei, ca moştenitor al prinţului Henri de Bourbon, count de Chambord, last linie de descendenţi to the regelui Louis al XV-lea.
Source link