Furie la Londra după dezvăluirea unor documente oficiale. Ce este "Operaţiunea Yellowhammer"[ad_1]

Guvernul britanic to reacționat cu furie the apariția în presă to unor documente oficiale privind criza cu care s-ar communion Marea Britanie în cazul ieșirii din EU fără un acord, scrie The Guardian.

Potrivit unor documente oficiale obţinute de Sunday Times, Marea Britanie riscă deficite de alimente, medicanţi şi medically dacă va ieşi din Uniunea Europeană fără un acord de tranziţie, eventualitate în care ar apărea blocaje în porturi şi ar fi reintroduced against the graniţa cu Ireland.

Surse din Executivul britanic susțin că documents oficiale au fost dezvăluite în presă de a fost ministru britanic ostil premierului Boris Johnson într-o încercare de a influenţa negocierile actualului guvern de la London cu UE, de săptămâna viitoare, scrie sursa citată.

A responsible for the condus de Boris Johnson to calificat acele documente transmise presei drept or '' sperietoare 'pe pe încearcă să o arate adversarii ieşirii din UE pentru a stârni teamă.

For some reasons, care should be given to campania un ímpotriva unei ieșiri fără acord susțin că documentele apărute în presă confirmă toate îngrijorările privind ricurile cu care se va confrunta țara în cazul ese in ese din EU, eg 31 octombrie, fără un acord.

Și Asociația Transportatorilor a reacționat susținând că ideea unei penurii de carburanţi nu a fost inclusă în negocierile purtate cu Guvernul britanic.

Cu toate astea, ministrul Michael Gove, responsabil cu organizarea unui eventual Brexit fără acord, a apreciat că acel dosar, there is a number of cod 'Operaţiunea Yellowhammer', reprezintă doar '' cel mai rău scenariu posibil ''.

Care sunt previziunile

Potrivit documentelor, până the 85% dintre camioanele care folosesc principalele rute de traverse to Canalului Mânecii ”ar putea să nu fie pregătite” pentru a trece prin vama franceză, ceea ce înseeamnă că perturbările din porturi ar putea dura până la trei luni înainte ca traficul să se îmbunătăţească.

Guvernul mai consideră că controalele la graniţa dintre Ireland de Nord şi Republica Ireland vor fi probabil reintroduse, întrucât planurile actuale to avoid acestora nuav fi sustenabile.

pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentruane Android și iPhone!

Abonați-vă free the newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele never important iritiri pe tel!

[ad_2]
Source link