Bloomberg: "Cea mai mare gafă din istoria recentă a licitațiilor". There is a Porsche of perioada nazistă nu a reușit să fie vândut la licitație – Magazin[ad_1]

O mașină care simbolizează ascensiunea naziștilor din anii '30 nu a reușit să se vândă la o licitație din California – dar eșecul nu a avut nicio legătură cu etica, iar ceea ce l-a cauzat a fost or confuzie ce ține de preț, scrie The Independent.

Casa de licitații RM Sotheby’s nu a reușit să găsească un cumpărător pentru modelul Porsche 64 sâmbătă seară, în Monterey, California, după or licitație plină de controverse.

Mașina a fost proiectată de Ferdinand Porsche in 1939, the Nazi Cererea Diviziei Motorized.

Fuleful Diviziei, Adolf Huehnlein, a comandat mașina în speranța că va participa la cursada care urma să se desfășoare de la Berlin la Roma, care ar fi simbolizat o sărbătoare a alianței fasciste dintre Italia și Germania. Însă cursa nu a mai avut niciodată loc din cauza izbucnirii celui De-al Doilea Război Mondial din 1939.

Cu toate acestea, istoria zbuciumată to autovehiculului nu i-a oprit pe clienții casei de licitații să lupte ca să intre în posesia automobilului. Mașina nu sa vândut, după ce RM Sotheby a comis „cea mai mare gafă din istoria recentă a licitațiilor”, potrivit Bloomberg, casa de licitații anunțând că ofertele au ajuns the 70 de milioane de dolari (57.75 milioane de lire pounds) în loc de 17 milioane de dolari (14 million pounds sterling).

În acel moment, oamenii au încetat să mai liciteze, au huiduit aui au părăsit locul unde avea loc evenimentul.

Numele mașinii a provocat de asemenea controverse. RM Sotheby a făcut reclamă mașinii că s-ar încadra în signed by Porsche. Totuși, fines persoane contestă denumirea automobilului, susținând că signs Porsche to fost folosită abia ani mai târziu.

Prima mașină vândută sub Porsche emblem a fost modelul 356 din anul 1948.

[ad_2]
Source link